Home » Agenda

Agenda

Stage van Chassart 2018

Stage van Chassart 2018 - BJF

Jachthoorn Stage te Chassart

Deze stage zal in het bijzonder bieden: tweede stem, Basse, radoux, tons bouchés, ton de vènerie evenals klassen ontworpen voor beginners.

 

 Astrid en Tanguy Dumont de Chassart

nodigen U uit om mee te delen

van 27 APRIL tot 29 APRIL 2018

aan de jachthoorn stage die georganiseerd word door de BJF-FTB in het kasteel van Chassart

Rue de Chassart, 7 te 6221 Saint-Amand

Kampioenschap van de Benelux - 12 mei 2018 - Wingene

Kampioenschap van de Benelux - 12 mei 2018 - Wingene - BJF

Kampioenschap van de Benelux

12 mei 2018

Wingene

 

 

Links voor de inschrijvingen:

     

Uitzonderlijk concert

 

Aan de vooravond van het kampioenschap zal er op vrijdag 11 mei een uitzonderlijk concert doorgaan in de Sint-Joris kerk te Wildenburg (Wingene), Beernemsteenweg, 8750 Wingene. Rallye Meerdael en 2 gerenomeerde harpisten slaan de handen in elkaar om een onuitgegeven concert aan te bieden. Toegangskaarten moeten op voorhand gereserveerd worden bij Bernard Steverlynck Rallye.Ypara@gmail.com. De prijs bedraagt 10 €. Reservatie is definitief van zodra het bedrag op de rekening BE16 1325 4113 7274 van Rallye Ypara is gestort. Graag naam, adres, en aantal kaarten vermelden. De kaarten worden toegestuurd of ter beschikking gesteld aan de ingang. OPGELET: tijdig reserveren want slechts beperkt aantal plaatsen. 

 

------------

Steunkaarten

 

Beste allen,

 

Het Kampioenschap van Wingene 2018 is in volle voorbereiding. Aangezien dit event ieder jaar opnieuw louter door vrijwilligers wordt georganiseerd en toch een paar centen kost, durven we om jullie hulp vragen. We hebben steunkaarten van 10 € te koop. Deze steunkaarten zijn bedoeld als vorm van reclame en extra fondsenwerving. Iedere kaart kan op de dag van het kampioenschap ingeruild worden voor een drankkaart van 10 €. Dus het is zeker geen verloren investering.

Mogen we jullie vragen vrienden, familie en andere relaties aan te spreken om zo het evenement kenbaar te maken en mee te helpen om er een prachtige dag van te maken.

Enigste wat jullie hoeven te doen, is aan Bernard Steverlynck, Rallye.Ypara@gmail.com, door te geven hoeveel kaarten jullie nodig hebben. Mensen kunnen ofwel het geld aan jullie bezorgen, dan wel rechtstreeks overschrijven op de rekening van Rallye Ypara (BE16 1325 4113 7274) met vermelding van hun "STEUN", naam, adres, en "aantal kaarten".

 

Alvast bedankt,

 

Bernard Steverlynck

 

Stage van Saint-Hubert 2018

Stage van Saint-Hubert 2018 - BJF

Stage te Saint-Hubert 2018

 

Datum: van vrijdag 29 juni 2018 om 9 uur (mogelijkheid om te overnachten vanaf donderdagavond) tot zondag omstreeks 15 uur. 

Plaats: Saint-Hubert (België)

De BJF heeft, in het kader van de FITF, heeft weergenomen en blijft stages te organiseren.

Net als vorig jaar, de stad Saint Hubert biedt aan de Benelux Jachthoornfederatie (BJF) de traditie van de stages van Saint Hubert te vervolgen.

De stage van Saint Hubert zal doorgaan in gerenoveerde gebouwen van de “Centre de Dépaysement et de Plein Air” te Saint Hubert.

De stagiaires en de monitoren worden uitgenodigd om op zaterdagavond een concert te presenteren.

Bijzondere aandacht en inspanning zal worden besteed aan de pedagogie om te zorgen voor een gestructureerde aanpak die reële vooruitgang garandeert. De klassen worden gelimiteerd tot maximum 5 stagiaires. 

BJF

BJF